chic W - Smycken gör skillnad

Smycken gör skillnad

 
 
I fredags, när det var Black Friday, köpte jag bara lite smycken på Guldfynd. Så det blev inte riktigt årets största shopping-dag för mig inte. Dessutom så gick jag bara in på Guldfynd för att fördriva tiden medan jag väntade på att bli hämtad. Två par örhängen och dessa armband är vad det blev.
 
Fastnade så mycket för dessa armband eftersom att dom är så enkla. Smycken gör verkligen skillnad, det förstärker ens personliga stil tycker jag. Jag är inte så mycket för stora smycken (förutom halsband när man vill styla upp en enkel outfit) så dessa passade mig perfekt. Kommer passa extra bra till våren när jag tänkt köpa rosa armband till min Apple Watch. Och kedjorna är i guld så klart, eller jaa.. fejk guld. Det är så lustigt att det är bara guld som gäller numera när jag i högstadiet absolut inte kunde tänka mig guldsmycken. Då var det bara silver, silver, silver. Jag skulle gissa på att det är för att då var jag mörkhårig och tyckte silver passade bättre. Nu är jag blond igen, som är min naturliga hårfärg, och jag tycker guld passar bättre.
 
Om jag får säga det själv så tycker jag att bilden blev riktigt bra. Den känns som en sån där Instagram-bild man ser att andra kan ta men man aldrig lyckas själv med. Eller åtminstonne inte jag, haha. Men denna blev jag riktigt nöjd med. Men det roliga är att armbanden inte sitter sådär perfekt. Jag har väldigt smala handleder så jag har svårt att hitta armband som är tillräckligt små i omkretsen. Så under handleden ligger det en hög med kedja, haha. Vad gör man inte för en fin bild?
applewatch - armband - guldfynd - klocka - smycken
1
meh.blo.gg

Jättefina armband

Svar: Eller hur? Jag är jättenöjd :) Dyrt var det inte heller!
Sarah