chic W - YOUR GIRL

YOUR GIRL

Jag måste bara tipsa om en låt som jag hittade idag. Discover Weeky är verkligen en grym funktion som kommit till Spotify. För er som inte vet vad det är så är det en spellista som anpassas efter vad man brukar lyssna på. På måndagar uppdateras listan med nya låtar, tror det är 30 st. Har hittat många av mina favoriter där och idag blev det denna.
 
Har verkligen fastnat för musik med ett långsammare tempo det senaste. House fast i dubstep-tempo brukar jag kalla det, vet inte om det har ett eget namn. Det är sån musik jag brukar göra själv när jag gör egen musik (även om det inte hänt på ett tag). Det blir så skönt "gung" i det. Bra tempo att träna i när man kör tung styrketräning också tycker jag.
 
Själv har jag jättebred musiksmak och lyssnar inte bara på musik som detta utan även dubstep, house, hardstyle, rock och metal. Har säkert glömt något. Jag lyssnar på det jag tycker är bra helt enkelt, oavsett genre. Vad brukar ni lyssna på för musik?
 
 
musik - spotify - violet days - win and woo - your girl
5
Amanda Jona [SPONTAN]

Älskar den funktionen jag med, hittar alltid en masa bra musik där :)

Svar: Eller hur? :D Hade velat att den uppdatera oftare så man kunnat hitta mer bra musik ^^
Sarah

Arletta Ellington

House - körde i tre timmar i snöstorm och sommardäck med house hela vägen på bilradion. Det var en häftig upplevelse - nästan som i trance.

Svar: Oj, sommardäck i snöstorm låter läskigt. Hoppas det gick bra! Jag hade nog inte ens vågat ge mig på det :P
Sarah - chic W

Arletta Ellington

Ja, det var läskigt, men vad gör man när man kommer ut från en konsert i mörkaste Värmland 30 mil hemifrån och snön bara vräker ner? Detta var två år sen, så det gick ju bra. Men det var då jag fick upp ögonen (eller vilka sinnen det nu var) för House.

Svar: Jaa, då har man väl inte mycket val. Tur då att det gick bra. Och att du fann house-musiken. House är en favoritgenre för mig :)
Sarah - chic W

Arletta Ellington

Jag är pensionerad, och min favoritmusik är annars R&B, original blues, opera. Men tre timmars malande House med det malande snökaoset i blickfånget hela tiden trängde igenom alla spärrar och fördomar och öppnade nånting som jag aldrig annars skulle ens prövat.
Ellington (Arletta har jag inte lyckats vinna ännu för denna genre)

Svar: Då kom det något positivt av snökaoset i alla fall :)
Sarah - chic W

Arletta Ellington

Absolut - visst är det härligt att upptäcka något oväntat och nytt!