chic W - Perfekt julklapp för skönhetsnörden

Perfekt julklapp för skönhetsnörden

 
 
1. Rosa   2. Svart   3. Vit
 
 
För dom som har en skönhetsnörd att köpa julklapp till och har en del pengar att spendera är detta en grym present. Min lillasyster som är i tonåren hade definitivt blivit glad över en sån här. Hon har en liten rund, men dessa var ju mycket fräckare och dessutom lite större. Dom är heller inte så fruktansvärt dyra.
 
Om jag hade haft en stor walk in closet hade jag definitivt velat ha en liten sminkhörna också med en sån riktigt stor med lampor runt. Men dom brukar ligga på minst 2000 kr och fortsätter flera tusenlappar uppåt. Idag måste jag stå i badrummet, som det inte finns något fönster i så man dör av värme efter ett tag, så jag kör bara snabbsminkning hela tiden. Ibland hade det ju varit roligt om man kunnat sitta i lugn och ro och verkligen testa sig fram med sminket och experimentera lite. Finns ju så mycket idag! Jag har inte ens börjat använda highlighter än som verkar vara givet idag, haha.
inredning - julklapp - lampor - smink - spegel
3
Yohanna af Skovde

Men ooh vilken grej! Min belysning idag är kass, hade vi haft plats hade något som detta vart perfekt

Svar: Samma här, haha :D En sminkhörna med grym belysning hade varit riktigt najs. Då hade man kanske orkat testa något nytt med smink istället för att köra 5-minuters sminking varje dag, haha :P
Sarah - chic W

Beatrice Jakobsson - Fotograf

Sjukt bra julklapp! :)

Svar: Jaa, verkligen :)
Sarah - chic W

JUNITJEJ

Åh, så fina!

Svar: Jaa, och väldigt praktiska ^^,
Sarah - chic W